ΤΟ ΞΥΛΟ ΜΑΣ

Τα προϊόντα της συλλογής Casa Di Noce είναι κατασκευασμένα από μασίφ ξύλο αναδάσωσης και κυρίως καρυδιά ελληνικής προέλευσης, κάτι που αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα της εταιρίας μας. Η καρυδιά ξεχωρίζει για το ιδιαίτερης απόχρωσης σκούρο καφέ χρώμα της, στοιχείο που την καθιστά βέλτιστο υλικό για την κατασκευή περίτεχνων επίπλων και αντικειμένων.  Είναι ξύλο ανθεκτικό και ταυτόχρονα δεκτικό στην περαιτέρω επεξεργασία, δύο γνωρίσματα που το καθιστούν ιδανικό για ξυλογλυπτική.

ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ

Η Casa Di Noce δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή κορυφαίων υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για να γίνει πραγματικότητα η πιο σύνθετή σας επιθυμία. Η ποιότητα των πρώτων υλών είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη! Στοχεύουμε στην αξιοπιστία και στη μεγάλη διάρκεια ζωής, έχοντας ως βάση της παραγωγικής διαδικασίας την επιλογή του διασημότερου ξύλου, της καρυδιάς, προερχόμενο από περιοχές ελεγχόμενης αναδάσωσης. Ο ποιοτικός έλεγχος εφαρμόζεται σε όλα τα στάδια παραγωγής, από την κατασκευή των μεταλλικών βάσεων έως το «πάντρεμα» των δερμάτων και των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Κάθε κομμάτι της δημιουργίας υποβάλλεται σε λεπτομερείς δοκιμές για την πιστοποίηση του επιπέδου ποιότητας και της λειτουργικότητας που χαρακτηρίζουν τη Casa di Noce, συνοδευόμενο πάντα με την εγγύηση ενός αμιγούς φυσικού προϊόντος.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τις παραδοσιακές τεχνικές επεξεργασίας ξύλου που χρησιμοποιεί η Casa di Noce από το 1957 μέχρι σήμερα.
Χάρη στην ικανότητα των ταλαντούχων μας τεχνιτών και τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών, επιτυγχάνουμε την δημιουργία ξύλινων έργων τέχνης εξαιρετικής ποιότητας και απαράμιλλης αισθητικής. Το τελικό προϊόν παραδίδεται στον ιδιοκτήτη του αφού πρώτα υποβληθεί σε λειτουργική δοκιμή και σε ανάλυση αισθητικής συμμόρφωσης, προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι προδιάγραφες που η ίδια η εταιρία έχει θέσει.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Κατά την παρουσίαση των επίπλων, αποσπούμε σκόπιμα κάποια μικρά κομμάτια του της δημιουργίας, δείχνοντας την εσωτερική τους ποιότητα, τη «ψυχή» του ξύλινου έργου τέχνης. Ο πελάτης της Casa di Noce έχει την εγγύηση ότι αγόρασε ένα φυσικό έργο τέχνης κατασκευασμένο από 100% συμπαγές φυσικό ξύλο.

SWITCH THE LANGUAGE