Μoντέρνες τραπεζαρίες στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Στην εκπομπή Το Πρωινό, με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, ο CEO της εταιρείας μας Αναστάσης Μητρόπουλος, είχε τη χαρά να παρουσιάσει τη νέα σειρά επίπλων μας και την εφαρμογή live design, με μια μοναδική προσφορά της τάξεως του 50% σε όλα μας τα έπιπλα.

Επισκεφθείτε το σάιτ μας, αλλά και τη σελίδα μας στο instagram και δείτε πως μπορείτε κι εσείς χωρίς καν να έρθετε σε κάποια από τις εκθέσεις μας, να δείτε το έπιπλο που επιθυμείτε σε 3D απεικόνιση στον δικό σας χώρο πριν καν το παραγγείλετε.

Η Casadinoce είναι οικογενειακή επιχείρηση, που μετράει πάνω από μισό αιώνα στην ελληνική αγορά και δημιουργεί μοναδικά έπιπλα, αποκλειστικά από ξυλεία αναδάσωσης, καθώς επίσης για κάθε επιπλο που αγοράζετε από εμάς, φροντίζουμε να φυτεύουμε κι ένα δέντρο σε περιοχές της Ελλάδας που το έχουν ανάγκη, οργανώνοντας αναδασώσεις, που ειδικά μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, είναι απαραίτητες.

Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφθείτε κάποια από τις εκθέσεις μας, οπου οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας κατευθύνουν και θα σας συμβουλέψουν για τα έπιπλα που θα κοσμήσουν τον χώρο που επιθυμείτε.

Casadinoce


Inspired by nature. 

Δείτε επίσης